memorabele dag in london
Door: margot
Blijf op de hoogte en volg Margot
15 Juni 2013 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Vandaag zijn we begonnen met bezoek aan whitehall palace. Daar Was een hele Ceremonie vanwege het feit dat De 87e verjaardag van de koningin gevierd werd. Daarna zijn we op ons gemak naar de royal Albert hall gegaan. Voordat we daar het swan lake gingen zien dronken we nog iets...ikvoreg een meisje uit de bediening of het mogelijk Was dat ons pa een Stukje muziek mocht spelen op de piano.. en jawel dat mocht. Hij speelde oa. Een stukje van petit Fleur...Blijkt pa gespeeld te hebben op de vleugel van de enige chte sir elton john... boven de vleugel hing een foto van duke ellington... de foto Die ik van pa gemaakt ga ik eens insturen naar de RAH... misschien komt pa ook wel ergens aan een muur te hangen... na deze geweldige happening hebben we swan lake gezien en gehoord in de RAH. Was heel mooi. Na deze voorstelling zijn we richting de voetbrug gegaan waar veel Concertzalen liggen langs de thames. We hebben een optreden bijgewoond van cibo matto..uitgezocht door pa....daarna Zijn we Nog Een Stukje gaan wandelen langs de thames. We hebben london eye gezien en big ben. Daarna weer richting hotel.. morgen weer een mooie dag voor de boeg..
Groetjes uit london van ons.